Schipper Animato naar Volvo-fabriek in Zweden

artikel alexc

Gepubliceerd door Schuttevaer

Schipper Berend van der Werf van de Animato is één van de twee winnaars in de Volvo Penta fotoactie; de andere is Alexander Durinck, eigenaar van de Duandra. Directeur Jan-Willem Vissers van Volvo Penta Benelux trok de winnaars donderdagavond uit een bak met genummerde ballen op de bedrijfsstand op Europort.

In augustus begon Volvo Penta de actie waarbij schippers werden uitgenodigd om met een vlag van het motormerk zich met hun schip herkenbaar te maken als trotse gebruiker van een Volvo Penta motor. Met het insturen maakten zij kans op een geheel verzorgde tweedaagse trip voor 2 personen naar Göteborg in Zweden.

De beide winnaars bezoeken daar de Volvo Motorenfabriek in Skövede, waar alle 13 en 16 liter Volvo dieselmotoren worden geproduceerd, zo’n 375 motoren per dag.

Schipper Van der Werf was er niet bij op Europort, maar gaat zeker mee naar Zweden. Alexander Durinck, ook directeur van Shipyard Trico, was al eens een in de sterk geautomatiseerde Volvo-fabriek en weet wel twee personen die de prijs kunnen besteden.

http://www.schuttevaer.nl/nieuws/techniek/nid19931-schipper-animato-naar-volvo-fabriek-in-zweden.html